h

Buitenring: 250 euro smartegeld?

25 december 2008

Buitenring: 250 euro smartegeld?

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De woedende CDA'ers die in een hele stoet de SP aanwezen als het grote kwaad in de Buitenring-discussie. Het grote kwaad dat een stokje wilde steken voor Driessen's honderden-miljoenen-weg door Parkstad. Het CDA weet immers van oudsher dat de beste formule om de eigen neuzen dezelfde richting op te krijgen het creeeren van een gezamenlijke vijand is. En dus schreeuwden Driessen, Koopmans en anderen moord en brand over... over de SP.

De CDA-neuzen staan echter niet allemaal dezelfde richting op. Hoe hard Koopmans, Driessen, Frissche en anderen ook op sommige neuzen 'meppen', ze blijven zich keren.... en dat moet wel heel frustrerend zijn.

Volgens CDA-2e Kamerlid Ger Koopmans verschuilde de SP zich achter actiecomitees. Koopmans bleek het SP-standpunt van alle SP-afdelingen in Parkstad helemaal niet te kennen.

Erger nog voor Koopmans: het CDA in Kerkrade steunt het actiecomite Buitenring NEE met 250 euro.

De vraag luidt nu: is dit een definitieve afkeer van het CDA Kerkrade tegen 4-baansvariant of niets meer dan het afkopen van een schuldgevoel?

Lees hier het alternatief van de SP voor de 4-baans-Buitenring.
Bekijk hier het Buitenring-dossier.

U bent hier