h

Buitenring

19 september 2010

Actie tegen vierbaans-Buitenring

Zaterdag 18 september voerde de SP actie tegen de aanleg van de Buitenring als vierbaans snelweg door de Parkstad. De actievoerders maakten een wandeling over een deel van het geplande trace van de snelweg. Op verschillende plaatsen langs de route werden zij door sympathisanten verwelkomd.

Lees verder
17 september 2010

Zaterdagochtend: Zeg NEE tegen 4baansbuitenring!

Zaterdag 18 september, 10.30
Station Eygelshoven (Hopel), Kerkrade

Lees verder
5 augustus 2010

Ger Driessen blundert; zwartmakerij Heerlen was onterecht!

SP eist excuses over uitspraken buitenring

De SP in Provinciale Staten eist publiekelijk excuus van het provinciebestuur voor de uitlatingen van gedeputeerde Driessen over de buitenring. De gedeputeerde verweet de gemeente Heerlen te draaien en een geheel nieuw standpunt in te nemen over de buitenring rond Parkstad.

Lees verder
3 juni 2009

Heerlen teleurgesteld over gedrag Provincie

Gedeputeerde Staten van Limburg vertragen op deze wijzede financile bijdrage aan belangrijke projecten in Parkstad Limburg. GS koppelen de bijdrage aan een onmogelijke keuze en onmogelijke discussie. Dat heet politieke chantage.

Lees verder
30 mei 2009

Machtspolitiek Driessen bij Buitenring continues

CDA-gedeputeerde Ger Driessen denkt dat het niet realistisch is dat de provincie alleen opdraait voor de extra kosten van de Buitenring Parkstad. Volgens hem leidt dat ertoe dat moet worden teruggevallen op de eerdere standvaart-variant van de weg. Driessen zei dat in het Limburgs Parlement.

Lees verder
30 mei 2009

CDA voor eerst in provinciale hoek gezet

Veel Limburgers hebben het al lange tijd helemaal gehad met het CDA. Haar schaamteloze machtspolitiek en terugkerendegekonkel in de achterkamers hebben geleid tot een openlijke afkeer van de Christen-democraten.

Lees verder
25 december 2008

Buitenring: 250 euro smartegeld?

Het zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn. De woedende CDA'ers die in een hele stoet de SP aanwezen als het grote kwaad in de Buitenring-discussie. Het grote kwaad dat een stokje wilde steken voor Driessen's honderden-miljoenen-weg door Parkstad. Het CDA weet immers van oudsher dat de beste formule om de eigen neuzen dezelfde richting op te krijgen het creeeren van een gezamenlijke vijand is. En dus schreeuwden Driessen, Koopmans en anderen moord en brand over... over de SP.

Lees verder

U bent hier