h

Week van Ben

23 januari 2009

Week van Ben

Met enige vertraging geplaatst
Ben Tarici, beheerder van het Heerlense SP-huis en spil in het praktische werk van de Heerlense SP-afdeling vertelt in een wekelijkse bijdrage over wat er zoal op het SP-huis gebeurde
.

Beste lezers, hier ben ik weer!

Op het BRT-journaal heb ik de terugtrekking gezien van de Israelische troepen. Men was zeer triomfantelijk over hun resultaten. Ik hoorde 1 militair zeggen, dat zij het beste leger van de wereld hebben. Het beste leger van de wereld heeft 1200 doden en vele duizenden gewonden op hun geweten.

Onder de doden zijn honderden kinderen. Er zullen vele getraumatiseerde kinderen overblijven, deze zullen het later niet vergeven, denk ik. Niettemin, haat verzacht de pijn niet!

Deze week zijn we naar de natte opening van de campagne geweest om de verkoop van Essent tegen te houden, dat wordt een grote campagne. Het is te gek voor woorden dat de energievoorziening te koop wordt aangeboden. Zaken van publiekbelang horen onder staatstoezicht. De Statenfractie van de PvdA is voor verkoop van Essent, zij willen op korte termijn scoren, en kijken niet verder dan de euro, wat de gevolgen zijn voor de toekomst, daar hebben zij geen visie voor: Schande! RWE komt natuurlijk met mooie praatjes dat het wel allemaal losloopt. Tot april loopt de actie, want dan wordt besloten of de verkoop doorgaat.

Deze week beginnen wij in Heerlen: Zaterdag om 11 uur in de Sarool, voor het coriogebouw. Wie mee wil doen mag zich melden. Deze week is weer de verzorging -en bezorging van de tribune, zal weer gezellig worden.

Ben benieuwd wat in het regio-nieuws staat; spreekbuis.

?

Zo, de hesjes en jassen hangen weer over de stoelen te drogen, zullen niet lang hangen, want de acties nemen toe. Er komt nog genoeg aan voor ons, ik heb het graag druk, maar kan ook uren stilzitten, als het uitkomt: Veel lezen!

2009 wordt een belangrijk jaar voor ons.

Het spreekuur is ook weer drukker aan het worden, vanwege belastingaangiftes. Dat is altijd veel werk voor de medewerkers.

Harry van Bommel heb ik gezien bij Pauw & Witteman, hij verweerde zich prima en bleef er rustig onder. Stel je voor, in de volle Ajax-Arena roepen bepaalde mensen de schandalige 'Hamas'-leuze: zit daar de burgemeester van Amsterdam, moet deze dan eruit worden gehaald en verantwoordelijk worden gesteld? Zou hij dan ook aangeklaagd moet worden?

Een of- andere 'Maffia-advocaat' wil Harry van Bommmel en Sadet Karabulut verantwoordelijk stellen voor de schandalige leuzen die anderen in de demonstratie riepen. Leuzen die Harry en Sadet- volgens hen zelf en volgens anderen- niet konden horen.

Die advocaat is niet goed snik!

?

Beste mensen, tot zaterdag bij de corio!

Hartelijke groeten,

Ben Tarici

U bent hier