h

Vrijdag actiedag Essent in Den Bosch

13 mei 2009

Vrijdag actiedag Essent in Den Bosch

Het Brabantse college van Gedeputeerde Staten dreigt Essent te verkopen, ondanks een duidelijke uitspraak van Provinciale Staten tegen verkoop. De SP vindt dit onaanvaardbaar en een beschamende, ondemocratische actie. Daarom trekken SP-ers aan de bel in de Tweede Kamer en de Provinciale Staten van Brabant en komt er aanstaande vrijdag nog een grote protestactie in Den Bosch.

Provinciale Staten van Noord-Brabant komen aanstaande vrijdag voor een spoedvergadering bijeen. Voor aanvang van de vergadering organiseert de SP een grote actie waarbij iedereen welkom is. De actie begint op 15 mei om 9.00 uur voor het Provinciehuis in Den Bosch (Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch). Komt allen!

U bent hier