h

Ger Driessen alweer uit de bocht

12 november 2009

Ger Driessen alweer uit de bocht

Ger Driessen en de SP. Tja, het is als water en vuur. Afgelopen dagen vloog de gedeputeerde alweer uit de bocht. De regent-pur-sang haalde uit naar Parkstad. Want het Pact van Parkstad is helemaal niks volgens de CDA-Provinciebestuurder. En de Parkstadraad is een gedrocht.Parkstad staat stil.En voordat iemand het zou vergeten: het is allemaal de schuld van de SP. Luister hier.

Dat u het even weet... Ger Driessen haat de SP. De Provinciebestuurder twittert zijn haatmails zelfs de wereld in.

De specialeanti-SP-carroussel van het Limburgse CDAdraait weer op volle toeren. Vrehen, Koopmans, Claessens, Driessen.

Interessant ookhoe CDA'ers demacht van de SP overdrijven als het ze goed uitkomt. De SP zit in de gemeenteraad in Heerlen, Landgraaf en Kerkrade. Het CDA in lle Parkstad-gemeenten.

Verkiezingsretoriek dus van Driessen?

Ja, ongetwijfeld. In 'zijn' Noord-Limburg worden in sommige plaatsen zelfs vervroegde verkiezingen gehouden. Hij zou zich dus zomaar kunnen vergissen.Bovendien is het CDA die lastige SP'ers, zeker als ze ook nog met velen zijn, gewoon beu. Ze stellenkritische vragen, gaan niet overstag na de eerste de beste politieke dreiging enblijken tot overmaat van ramp ook nog eens goed te kunnen regeren.

Voor de zoveelste keerdendert Ger Driessen bewustals eenOlifant door de verkeerde porseleinenkast. Het gaat daarbij niet om waarheid of inhoud. Het gaat gewoon om die lastige SP zwart te maken.En niet alleen Driessen, ook de CDA'ers Vrehen, Koopmans en Claessens deden eerder meerdere maleneen duit in het zakje. En dat is inmiddelsgenant en doorzichtig.

Want of Ger Driessen het nu leuk vindt of niet: ook de SPis namelijk zeer kritischoverde nieuwe Parkstad-raad en het Pact van Parkstad. En ook de SP vindt dat het allemaal sneller kan en mag met samenwerkingin Parkstad. Dat uitgerekend het Provinciebestuur de regio Parkstad traagheid verwijt, is verbijsterend. Het is immers datzelfde Provinciebestuur dat graag moe is enwegkijkt van Parkstad. Het was het Provinciebestuur dat- tot ontluistering van CDA'ers in Parkstad- de beurs op de knip hield en dreigde zelfs toegezegde subsidie in te trekken.

Oftewel: verzin eensgauw een andere smoes, beste Gedeputeerde Driessen!

ps, grijp 'm Thijs!

U bent hier