h

De Berlusconi van Limburg wil macht over de Kranten

8 februari 2010

De Berlusconi van Limburg wil macht over de Kranten

Hoofdredacteur kranten niet onder indruk van Driessens kritiek

Limburgse kranten

Hoofdredacteur Huub Paulissen van Dagblad De Limburger en het Limburgs Dagblad is niet onder de indruk van de kritiek van CDA-gedeputeerde Ger Driessen. Volgens Driessen heeft de terugloop van het aantal abonnees vooral te maken met een gebrek aan kwaliteit. Verder zouden de kranten een alsmaar grotere voorliefde hebben om alleen nog negatieve zaken te melden. Maar volgens hoofdredacteur Paulissen is de kritiek van Driessen vooral een reactie op een aantal recente artikelen over de provincie. Hij zegt dan ook niks met de kritiek te kunnen.
Bron: L1

De lange arm van Ger Driessen wil nogal eens heel ver reiken. Kerkrade weet er alles van. Driessen trok de bijdrage aan de Rodahal in toen Kerkrade moeilijk deed over de Buitenring. Driessen nam Heerlen- en bovenal de SP- voortdurend de maat. Kortom: Ger Driessen speelt wat al te graag de Onderkoning van Limburg. En waag het niet om kritiek op Zijn Hoogheid en zijn Sinterklazen te hebben. Dan speel je met vuur. Pas op, voor je het weet roept adjudant Ger Koopmans nog wat. En als die nu eens niet kan dan doet de Berlusconi van Horst het gewoon zelf.

De kranten durfden kritisch naar de Provincie te kijken. Ze zullen het weten: Driessen is furieus. Hij heeft Jos Hessels al opdracht gegeven de Essent-gelden in papier te steken. Huub Paulissen opgepast, Ger is op oorlogspad. En hij neemt geen gevangenen....

UPDATE: MGL-directeur Boermann slaat keihard terug: "Vuilnisman, neemt u deze zak ook mee".

U bent hier