h

Het Grote THUISZORG-debat- 18 februari 2013

5 februari 2013

Het Grote THUISZORG-debat- 18 februari 2013

Het kabinet Rutte-Asscher wil fors snijden in de zorg en in de thuiszorg in het bijzonder. Bij de huishoudelijke ondersteuning wordt 75% van de gelden weggesneden. In Parkstad worden 2.000 thuiszorgers en 3.000 clienten getroffen.
De SP organiseert op 18 februari 2013 een Thuiszorg-debat in het Cultuurhuis Heerlen (oude Patronaat aan de Sittarderweg).

Tijdens de avond zullen Peter van Zutphen (wethouder SP, Heerlen), Leo Jongen (wethouder PvdA, Kerkrade), Roger Ruijters (bestuurder Meander) en thuiszorgers met elkaar in debat gaan. De avond wordt ingeleid door SP-kamerlid Henk van Gerven en het debat wordt geleid door Jan Hamers (hoogleraar Universiteit van Maastricht).

Zaal open vanaf 19 uur. Start: 19.30 uur.
KOMT ALLEN EN NEEM ZOVEEL MOGELIJK MENSEN MEE!

U bent hier