h

PETITIE MSP: de pinautomaat en supermarkt moeten blijven!

17 april 2013

PETITIE MSP: de pinautomaat en supermarkt moeten blijven!

SP-leden in Meezenbroek zijn met een petitie gestart. Ze maken zich zorgen over het verdwijnen van de SNS-pinautomaat en de toekomst van de supermarkten (Plus) in MSP. De petitie kende een bliksemstart. In een mum van tijd werden honderden handtekeningen opgehaald.

"Van de bakker tot de super, van de bus tot de pinautomaat. Ze zijn van ons en horen in onze buurten, daar waar we leven!" zegt SP-fractievoorzitter Ron Meyer. De SP wil Meezenbroekers mobiliseren. "Wij, de Meezenbroekers zelf kunnen het verschil maken. Of het nu gaat om de pinautomaat of om de Plus-supermarkt. Als genoeg mensen opstaan, kan niemand om ons heen. " zegt SP'er en Meezenbroeker Ad van der Schaaf.

De petitie zal aan alle betrokken bedrijven en de gemeente worden aangeboden. Ondertekening van de petitie kan de komende dagen voor de Plus in Meezenbroek, op het SP-huis in Schandelen (045-5725777) of via deFacebookpagina SP-Heerlen.

U bent hier