h

SP-Buurtteam: aan de slag in Nieuw-Lotbroek

4 juni 2013

SP-Buurtteam: aan de slag in Nieuw-Lotbroek

De SP is de partij van de buurten en de straat. We geloven dat vooral buurtbewoners hun eigen buurt kunnen maken. Daarom trekken we iedere dag massaal de buurten in. Dat deden we in het verleden in vrijwel iedere Heerlense buurt. Recent in bijvoorbeeld de Passart, Vrieheide en Meezenbroek.

Een SP-11tal is al enkele maanden hard- en vooral huis-aan-huis- aan de slag in een bijzondere en mooie buurt van Heerlen: Nieuw-Lotbroek. Een buurt waarop veel mensen trots zijn. Verreweg de meeste Nieuw-Lotbroekers vinden het er fijn wonen. Maar er zijn ook enkele uitdagingen...
Een drukbezochte eerste buurtbijeenkomst was inspirerend en veelbelovend. De betrokkenheid van de aanwezigen en de bereidheid om mee te doen, was bijzonder groot.

Het Buurtteam van de SP in Heerlen heeft de afgelopen maanden:
- 250 Lotbroekers huis-aan-huis (meerdere malen) gesproken
- 400 anderen via pamfletten bereikt
- een 1e bijeenkomst met 40 aanwezigen, waarvan 30 mensen mee willen doen.

"De buurt. Waar we eten, drinken, slapen en leven. Waar onze kinderen opgroeien. Die buurt is van ons, van de mensen die er wonen." zegt SP-voorzitter Ron Meyer. "Als buurtbewoners samen opstaan, is er niets dat we niet samen kunnen. En daarom gaat de SP voortdurend en massaal de buurten in. Om ze 1 voor 1 samen met de buurtbewoners nog beter te maken."

Wilt u meedoen (of met ons in uw buurt aan de slag) met het SP-buurtteam? Neem contact met ons op via heerlen@sp.nl

U bent hier