h

Sinterklaas bestaat: gratis geld en een jaar van 400 dagen

4 juli 2013

Sinterklaas bestaat: gratis geld en een jaar van 400 dagen

"Als er 400 dagen in een jaren zouden zitten, was het probleem dan opgelost" vroeg de GroenLinks-fractie aan Nico Aarts, wethouder Financien.

GroenLinks probeerde CDA en Hart-Leers te helpen bij het vinden van financiering om de parkeertarieven te verlagen. Zij hadden namelijk voorgesteld de parkeertatieven te verlagen zonder aan te geven waar dat van betaald moet worden.

"Wij houden erg van creatieve ideeen, maar ze moeten wel betaald kunnen worden. Gratis geld bestaat niet, een jaar met 400 dagen evenmin. Sinterklaas bestaat, hij zit in Heerlen in de oppositie...." zegt SP-fractievoorzitter Ron Meyer

Het lijkt een voorbode voor meer gratis-geld-voorstellen en goedkope 400-dagen-in-een-jaar voorstellen.

"Dit lijkt heel erg op de 1.000 euro die Mark Rutte vlak voor de verkiezingen aan iedere Nederlander beloofde. Daar kwam helemaal niets van terecht. Sterker nog: Rutte is Kampioen Bezuinigen en is de Minister-President met de Hoogste Werkloosheid Ooit.

U bent hier