h

VVD wil motorzaag in Heerlen zetten

4 juli 2013

VVD wil motorzaag in Heerlen zetten

"Wij willen met de motorzaag aan de slag" aldus VVD-raadslid en lijsttrekker Martin de Beer in de gemeenteraad van Heerlen.

De motorzaag? vraagt u. Ja, de VVD in Heerlen motorzaagt er in Den Haag al flink op los, maar wil ook in Heerlen de MOTORZAAG!
Den Haag gooit miljarden-bezuinigingen over de schutting naar de gemeenten. Maar dat is niet genoeg. De VVD in Heerlen wil met de motorzaag door de toekomstige begroting en ramingen. Niks zorgvuldigheid of maatwerk. De VVD wil aan de slag met de motorzaag, u weet wel, dat roekeloze apparaat, dat niet kijkt naar een spaander, bloedspetter of vinger meer of minder.

In wie wil de VVD die motorzaag dan precies zetten? Een maand geleden stelde de VVD voor om de kwijtschelding voor de allerarmste Heerlenaren af te schaffen. Daarmee zou de OZB voor onder andere dure villas omlaag kunnen.

En zo is VVDer Martin de Beer de geestesvader van de Motorzaagpolitiek....

U bent hier