h

BASTA, tijd voor de Ommezwaai, weg met Rutte!

11 september 2013

BASTA, tijd voor de Ommezwaai, weg met Rutte!

GA MEE NAAR AMSTERDAM. Onze Economie en Onze Banen worden kapotbezuinigd door Rutte 2. Tijd om Rutte 2 weg te jagen.
Vanuit Heerlen rijden bussen! Geef je op (namen en contactgegevens) via heerlen@sp.nl of bel overdag met 045- 5 725777 (SP-huis Heerlen)

Tientallen organisaties protesteren op21 september in Amsterdam tegen het bezuinigingsbeleid van de regering Rutte, die gewone mensen de prijs laat betalen voor de crisis. Deze regering van VVD en PvdA heeft ons land in een neerwaartse spiraal gebracht: bezuinigingen, teruglopende investeringen en bestedingen, lagere belastinginkomsten, oplopende werkloosheid, hogere woonlasten, stijgende kosten van levensonderhoud, belastingverhogingen, lagere pensioenen en nog meer bezuinigingen.

Wij laten zien dat het anders kan en dus anders moet. Nederland is een rijk en ontwikkeld land met enorme mogelijkheden. Het is aan ons om de lasten en de lusten eerlijker te verdelen en mensen kansen te bieden in plaats van angst aan te jagen. Met hoop, verandering en optimisme maken we een einde aan de sfeer van negativisme en cynisme die momenteel over ons land hangt.

SP-leider Emile Roemer:

Ik ben erbij op 21 september in Amsterdam. Want nu moeten we opkomen voor zorg, werk, onderwijs, cultuur en innovatie. Hoe meer mensen naar het Beursplein komen, hoe sneller dit kabinet zijn biezen pakt en hoe sneller we aan de opbouw kunnen beginnen.

U bent hier