h

Quiz-vraag: de C van...

12 september 2009

Quiz-vraag: de C van...

Charles Claessens, fractievoorzitter van het CDA in Heerlen, is al een hele poos het spoor bijster.Hier, hier en hier was dat al het geval.Menigeen twijfelt inmiddels serieusof hij het politieke spoor berhaupt ooit gekend heeft. Charles Claessens spreekt op z'n Charles' schande dat Heerlen voorstelt omin de nieuwe periodemet 1 wethouder minder te doen (u weet wel, er moet bezuinigd wordenomdat het Rijk, waar het CDA al sinds 234 voor Christus aan de macht is,oa Heerlenmet vele miljoenen benadeeld), want..... hij zou waarschijnlijk op z'n CDA's lieverde rekeningneerleggenbij de gewone Heerlenaar. Van de CDA-site:

Heerlen, 11 september 2009

In de zoektocht naar ombuigingen (dat klinkt minder erg als bezuinigen) geeft het college aan dat we het vanaf volgend jaar in Heerlen allemaal wel kunnen met een wethouder minder.
Dat betekent dat we de afgelopen jaren dus ook gewoon een compleet wethouderssalaris hadden kunnen besparen! Het college geeft zichzelf met deze maatregel een brevet van onvermogen! Het pluche is dus goed gebruikt om zich zelf goed te zegenen. Graaien aan de top!

Ik stel voor dat het college per direct een wethouder naar huis stuurt zodat we tot aan de vorming van een nieuw college minstens nog eens vele duizenden euro'skunnen besparen!

Met vriendelijke CDA groet,

Charles Claessens
fractievoorzitter

Graaien aan de top..... ahum.... ja, ja..... En wat bedoel je precies, Charles? De Sinterklaas-affaire? De kwestie Vrehen? De provincialedeclaratie-drift (of om met PvdA'er Kersten te spreken: "CDA'ers declareren slimmer")? CDA'ers en belangenverstrengeling?De Vriendenrepubliek vroeger, en recent? Al die CDA'ers in de publieke sector boven de Balkenende-norm?

Laten we 'het' eens anders doen. Tijd voor een quiz, en , beste SP-Heerlen-blogger, bent aan zet. Kom uit uw stand-bye-stand en laat uw creativiteit de vrije loop. CDAmet de C van.....

De creatiefste inzendingkrijgt een gloednieuweCDA-stropdas.

Roept u maar!

U bent hier