h

Gresel's kroegpraat

23 november 2009

Gresel's kroegpraat

Je zoubijna denken datde Burgemeester van Heerlen geen betere dingen te doen heeft. Gresel vindt dat de gemeenteraad van Heerlen een mijnenveld is vergelijkbaar met de eerste wereldoorlog. En nee, dat zei descheidende burgervader niet inde gemeenteraad. Nee, in de kroeg bij Noa de Mes.Hij mist bevlogen visies.
Wij missen een burgemeester die debatteert in de gemeenteraad.

Felle kritiek Gresel op gemeenteraad Heerlen
Een mijnenveld en loopgraven. Vergelijkbaar met de Eerste Wereldoorlog. Zo omschrijft burgemeester Toine Gresel van Heerlen de situatie in de gemeenteraad van de stad die hij volgend jaar verlaat. Gresel mist in de Heerlense politiek bevlogen visies.
Heerlen
Van onze verslaggevers

De burgemeester deed deze uitspraken tijdens de Heerlense talkshow Noa de Ms.
Kritiek krijgen met name SP en PvdA, die Gresel kritisch benaderden tijdens het debat over zijn integriteit. "Er was onvoldoende respect voor mijn persoon in de raad. De stijl en de wijze waarop gedebatteerd werd was beneden alle peil. SP-fractievoorzitter Ron Meyer kaatst de bal terug. "Verbijsterend. Gresel diskwalificeert de hele stad en de voltallige raad. Waar hij nota bene zelf de voorzitter van was. Veelzeggend voor Gresel is dat hij in de raad nooit n woord hierover gezegd heeft, maar nu nota bene vanuit de kroeg over visie spreekt. Tja... dit lijkt verdacht veel op iemand die naschopt omdat hij gefrusteerd is over zijn eigen prestatie en die van zijn partij. Laat hij, als hij cht iets geeft om het belang van de stad, gewoon zijn werk doen. Wil hij dat niet meer, dan kan hij beter meteen stoppen.

lees het hele verhaal in de krant van dinsdag

Bron: LD

U bent hier