h

Actiecomit: kerstkaartje voor Wonen Zuid

19 december 2009

Actiecomit: kerstkaartje voor Wonen Zuid

Het actiecomit Wij Zijn Molenberg blijft met steun van de SP volop actief voor de bewoners, u kunt nu met twee muisklikjes meehelpen door k een kaartje naar Wonen Zuid te schrijven!

In de zomermaanden heefthet actiecomite Wij zijn Molenberg, samen met SP-ers, 300 handtekeningen verzameldvoor een petitie die is aangeboden bij Wonen Zuid. Als antwoord daarop heeft Wonen Zuid alle huurders die een handtekening hadden gezet een klachtenformulier gezonden.

Ongeveer 2 weken daarna kreeg het actiecomite een brief dat zeker 80 bewoners hun formulier hadden ingezonden en hoorden we van verschillende bewoners dat Wonen Zuid hier en daar inderdaad wat met de klachten deed.

Er waren echter ook veel bewoners diegeen handtekening onder de petitie hebben kunnen zetten omdat ze niet thuis waren (het was zomervakantie) toen we de eerste keer langskwamen. Omdat het actiecomite iedereen dezelfde kans wil geven om de klachten aan Wonen Zuid door te geven zijn we wederom langs de deuren op de Molenberg gegaan. Inderdaad wilden veel mensendie de petitie niet hadden ondertekent het formulier graag invullen, enkele mensen hebben wekunnen helpen bij het invullen van de formulieren, en afgelopen zaterdag heeft een groep SP-ers ons geholpen bij het langsgaan zodat het razendsnel ging.

Vorige week hebben 2 leden van het actiecomite 50 klachtenformulieren afgegeven bij Wonen Zuid. Totaal hebben ze nu dus 130 formulieren binnen, en we gaan gewoon door!

Het actiecomite heeft mw. M. Gezel, rayonmanager van Wonen Zuid, een kerstkaart gestuurd om hen te stimuleren door te gaan met de oplossen van het achterstallig onderhoud in de wijk.

Help ook mee!
Klik hier om ook een kerstkaartje naar Wonen Zuid te sturen en in twee klikjes de actievoerders op de Molenberg helpen! Eventueel kunt u er zelfs nog uw persoonlijke boodschap aan toevoegen...

U bent hier