h

Actiecomit Molenberg boekt succes

5 december 2009

Actiecomit Molenberg boekt succes

...maar de strijd is nog niet gestreden!

Al bijna twee jaar wordt er onder andere door SP-ers keihard gewerkt voor herstel van het vele achterstallige onderhoud op de Molenberg. Dat leidde dit jaar onder andere tot de vorming van het actiecomit Wij zijn de Molenberg. Dit comit inventariseerde het afgelopen jaar vele klachten in een groot deel van de wijk en bood het Wonen Zuid eerder al de Gouden Uier Award voor huisjesmelkers aan.

Wonen Zuid blijkt nu ook geschrokken te zijn van de grote actiebereidheid in de wijk: de afgelopen weken reden de Wonen Zuid busjes af en aan in de wijk om reparaties te verrichten. Bewoners kunnen nu een klachtenformulier invullen en in veel gevallen blijken de gebreken in korte tijd te worden verholpen.

Om mensen te helpen met deze formulieren trekt het comit op dit moment meerdere dagen per week door de wijk. De reacties zijn bemoedigend: "Je merkt het verschil als je aan de deur staat. Mensen zijn enthousiast over de actie nu ze eindelijk resultaat zien, dat maakt het alle werk waard!" zegt Irma Koopman namens het actiecomit. De acties gaan, nog steeds met volop steun van de SP, door totdat Wonen Zuid alle achterstallig onderhoud heeft gedaan.

U bent hier