h

Zuid-Limburgse agenten: veiligheid in het geding!

29 december 2009

Zuid-Limburgse agenten: veiligheid in het geding!

Eerder trok de SP in Heerlen al aan de bel. Vandaag presenteert de Limburgse SP de resultaten van onderzoek onder Zuid-Limburgse politieagenten.Hun conclusie: de werkdruk is extreem, de veiligheid in het geding!

Uit ons onderzoek blijkt dat politie-agenten niets liever willen dan meer op straat zijn. Ze verzuipen in bureaucratie, bonnetjesschrijverij en werkdruk. En nu willen Balkenende en ter Horst ook nog eens 190 miljoen euro bezuinigen. Wij luiden de noodklok: stop het uitkleden van de politie, de veiligheid is in het geding!. Aldus Thijs Coppus, fractievoorzitter voor de SP in Provinciale Staten.

Hier vind je dede resultaten uit De Agent aan het woordonder Zuid-Limburgse agenten.

U bent hier