h

Donderdag: samen sterk voor publiek werk!

14 februari 2012

Donderdag: samen sterk voor publiek werk!

Het kabinet-Rutte breekt met haar keiharde bezuinigingen de publieke sector steeds verder af. Een groeiende groep, of dat nou artsen, leraren, brandweerlui of gemeenteambtenaren zijn, keert zich steeds meer af van dit beleid. Het actiecomit? 'Samen Sterk' van ABVAKABO/FNV Zuid-Limburg organiseert daarom een protestbijeenkomst waar iedereen welkom is.

Wat?
Actie tegen de afbraak van de (semi-)publieke sector

Wanneer?
aanstaande donderdag, vnaf 11.30

Waar?
Van Grunsvenplein, Heerlen (voor de Schouwburg)

Wie?
Iedereen die de verschraling van de publieke diensten betreurt! Of u nou zelf brandweerman, wsw'er, medewerker van de belastingdienst of supermarktmanager bent maakt niet uit. Het gaat om ons gezamelijk belang!

Voor veel werknemers (bv. bij Licom) zijn er regelingen getroffen om deze demonstratie te kunnen bezoeken. Vraag ernaar bij uw leidinggevende!

Meer weten? Ga naar http://www.abvakabofnv.nl/

U bent hier