h

Manifestatie: geen toekomst achter de geraniums

10 maart 2012

Manifestatie: geen toekomst achter de geraniums

De bezuinigingen op de Sociale Werkvoorziening (SW) hebben grote gevolgen voor iedereen die daar werkt. Daarom organiseert ABVAKABO op donderdag 22 maart a.s. de manifestatie Geen toekomst achter de geraniums. Het kabinet wil 70.000 arbeidsplaatsen schrappen en mensen laten werken onder het minimumloon. Het is erop of eronder, we moeten nu samen (sw'ers en niet-sw'ers) een vuist maken!

Wat?
Gezamenlijke manifestatie tegen de kaalslag op de sociale werkvoorziening.

Wanneer?
Donderdag 22 maart

Waar?
Den Haag (vervoer wordt geregeld)

Aanmelden?
Stuur uiterlijk 14 maart een mailtje naar heerlen@abvakabo.nl of bel met 045-5280300.

Busvervoer
Wie zich aanmeldt kan gebruik maken van het busvervoer. Bussen vertrekken o.a. vanaf het NS-Station Heerlen (om 8.15 uur aan de achterkant, bij Autorent? Bastiaans); Van der Valk Hotel Heerlen; Roda Stadion (P2) Kerkrade. Bij aanmelding duidelijk aangeven van welke opstapplaats men gebruik wil maken. Mensen met rolstoelen dienen dit ook specifiek te vermelden, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
De andere vertrektijden worden tijdig bekend gemaakt aan de aanmelders.

Stakingsdag
Aangezien 22 maart 2012 voor vakbondsleden een stakingsdag is, verzoeken wij hen hun bondspasje of bondsnummer mee te nemen. Niet-vakbondsleden kunnen ook mee, maar zullen dan verlof dienen op te nemen.

U bent hier