h

Protesten tegen afbraak zorg

19 juni 2011

Protesten tegen afbraak zorg

Vanuit Maastricht rijden er bussen naar de actie in Den Haag! Meerijden?
Stuur een mailtje met uw gegevens naar maastricht@sp.nl

Kijk ook op maastricht.sp.nl.

Verschillende organisaties houden op 23 juni op het Plein in Den Haag een manifestatie tegen de sloop van de zorg. De SP is hier natuurlijk bij. 'Mensen met een ziekte of handicap betalen de rekening van de crisis', stelt fractievoorzitter Emile Roemer. 'Het kabinet wil het recht op zorg afschaffen en het persoonsgebonden budget wordt voor 90% afgeschaft zonder dat er alternatieven zijn. Ik roep iedereen op om te komen en zijn stem te laten horen tegen de asociale plannen!'

Emile Roemer

Van 12:00 tot 14:00 zullen pati?nten, mensen met een persoonsgebonden budget, ouderen en sympathisanten samen komen op het Plein bij het Tweede Kamergebouw. Emile Roemer zal de demonstranten toespreken. Om 14:00 zal SP-kamerlid Renske Leijten in de Tweede Kamer het woord voeren in het debat over de AWBZ.

U bent hier