h

Nieuws uit 2013

27 december 2013

De SP knokt door voor Heerlen!

Riet de Wit en Ron Meyer over onze stad, haar verleden en toekomst.

Lees verder
14 december 2013

Leuk en leefbaar Lotbroek!

In de afgelopen maanden klopten tientallen Nieuw-Lotbroekers met hulp van SP?ers aan bij zo?n 450 huizen in 10 straten rondom buurthuis MFC. Er werd met honderden mensen gesproken. De rest van de wijk is voortdurend op de hoogte gehouden van waar het buurtcomite mee bezig was en velen namen op eigen initiatief contact op met het comite.

Lees verder
7 december 2013

Bestuur doet voorstel kandidatenlijst

Ron Meyer lijsttrekker, Riet de Wit keert niet terug

Vanaf vandaag ontvangen bijna 1.300 leden van de SP het voorstel voor de Heerlense kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Het afdelingsbestuur van de SP draagt Ron Meyer voor als lijsttrekker. Ron werkt bij vakbond FNV Bondgenoten en is al sinds 2006 voorzitter van de grootste fractie in de Heerlense gemeenteraad. Het afdelingsbestuur van de SP stelt voor dat hij dat blijft.

Lees verder
4 december 2013

Rechterlijke uitspraken gelden voor iedereen

Over de kwestie vv Heksenberg.

Lees verder
2 december 2013

Werkhandschoenen voor Gered Gereedschap

Stichting Gered Gereedschap verscheept al jarenlang gebruikt gereedschap naar ontwikkelingslanden, daarmee kunnen jongeren in die landen een vak leren en later zelf hun geld verdienen. SP-ers Franco, Ben en Jan deden namens de SP een duit in het zakje: zij brachten 7 dozen met meer dan drieduizend handschoenen naar de stichting. De handschoenen werden vorig jaar gebruikt bij acties tegen de afbraak van de sociale werkvoorziening en gaan nu een nieuw leven tegemoet in Afrika.

Lees verder
27 november 2013

SP bezorgd om asbest in oude Postkantoor Hoensbroek

"Met ongebonden asbest mag niet laconiek worden omgesprongen. Zeker niet als het al 15 jaar bij PostNL bekend lijkt te zijn. De gemeente moet bovenop deze kwestie duiken!" zegt SP-fractievoorzitter Ron Meyer

Lees verder

Pagina's

U bent hier