h

Nieuws uit 2011

31 december 2011

2011: Het jaar van de Veerkracht

Een bewogen jaar. Met acties, successen, dramas en veerkracht. Waar was jij in 2011?

Lees verder
29 december 2011

Onwaarheden over regiotaxi: van knippen-en-plakken tot erger

Dat er door de kranteneigenaren een enorme kaalslag heeft plaatsgevonden in de regionale kranten-redacties is iedere dag te merken. De Parkstad-editie van het Limburgs Dagblad is helaas steeds minder gevuld met 'eigen' regionaal nieuws en steeds meer met gekopieerde berichten uit andere regio's. In de berichtgeving rondom de regiotaxi leidt dat nu toch tot een vervelende situatie.

Lees verder
14 december 2011

Hoensbroek in de lift

Hoensbroekenaar en SP-raadslid Wim van Kempen was samen met andere bewoners en ondernemers aanwezig bij een informatiebijeenkomst over de toekomst van Hoensbroek en kwam enthousiast en geinspireerd terug. Lees hier zijn verslag van de bijeenkomst.

Lees verder
11 december 2011

Roemer: "We gaan door, als het moet met 100.000 man!"

"Mark Rutte is niet de premier van alle Nederlanders, maar de spreekstalmeester van de miljonairsfair." Dat zei SP-leider Emile Roemer afgelopen zaterdag op de manifestatie Armoede werkt Niet in Den Bosch. Ruim 6500 mensen protesteerden in de Brabanthallen tegen de bezuinigingen van het kabinet op de bijstand, de zorg, de sociale werkplaats en het speciaal onderwijs. De manifestatie werd georganiseerd door SP, PvdA, Abvakabo, FNV Bondgenoten en anderen.

Lees verder
3 december 2011

SP leeft mee met betrokkenen bij t Loon

De SP in Heerlen leeft mee met de bewoners, ondernemers en personeelsleden van winkelcentrum 't Loon. Het winkelcentrum en de naast/bovengelegen appartemententoren zijn ontruimd. De grond onder het complex verzakt. Daardoor komt er een enorme druk op de stutten en pilaren. De oorzaak van de beweging in de grond is nog onbekend.

Lees verder
30 november 2011

Maak op 10 december een vuist tegen dit kabinetsbeleid!

De plannen van het kabinet Rutte om mensen die het al niet breed hebben de rekening van de crisis te laten betalen moeten zo snel mogelijk van tafel. Kom in actie en ga op 10 december mee naar de grote manifestatie in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor busvervoer wordt gezorgd.

Lees verder

Pagina's

U bent hier